Hamelten Star - soon to be!


Hei kjære kjære! ♥

Først og fremst må jeg bare beklage at jeg er sååå fryktelig treg med å blogge for tiden. Men det skjer så mye nå! Og gjerne alt på en gang også da! For enten skjer det jo ikke så mye, eller så kommer som regel alt på en gang, stemmer ikke det da... ;-) Anyway, jeg digger det, jeg digger å ha mye å gjøre, jeg digger å ha 20 baller i luften samtidig - det får meg til å føle meg busy, at jeg har et rikt liv, men fantastiske barn og familie og en super spennende karriere! Jeg trenger det, jeg trenger alt! Jeg kan ikke klare å bare sitte hjemme, jeg må bare gjøre mer! Men, det er selvfølgelig ikke alltid sånn, livet går i bølger og daler, gjør det ikke det da? Er det ikke det for alle? Noen ganger ser du bare ikke enden, mens andre ganger sitter du bare å venter på om det snart kan skje noe spennende i livet ditt også... Skjønner du hva jeg mener?

Så! Når det er sagt! Så vil du kanskje forstå hva jeg mener når jeg sier at jeg nå er mor, kone og husmor på fulltid, prosjektkoordinator på dagtid, Motekonsulent student ved School of Fashion Industry på kveldstid og sist, men ikke minst, som er såååå spennende nå; jeg har blitt Hamelten Star elev!! Og dette er på helg-tid! ;-)

Weeee! Det er så gøy!! Hamelten Star er Fred Hameltens øyenbryn akademi. Dette er et studie som går over et halvt år og som vil gjøre deg til en Hamelten Star, altså en profesjonell øyenbryn stylist. Her lærer vi om threading, farging, napping og styling av øyenbryn. Og Fred, han er kjernen bak det hele! Han er så engasjert i bryn, at du blir helt drevet med når han står å forteller hvordan det skal gjøres! For det er ingen hvemsomhelst måte, nei, det er Hameltens måte! Its this way, or the high way! Og jeg er enig! For en så dyktig, ærlig, engasjert og pådreven person i faget sitt har jeg sjelden sett!

Jeg vil oppdatere mer senere, men jeg kan love dere, dette blir så spennende altså!! :D

Du kan også lese mer på hans hjemmeside: http://øyenbryn.no/.

Her er meg og mr Hamelten himself! Så eksentrisk vetu! Helt hærlig fyr!! :D

Og her er studentene som er så heldig å få bli Hamelten Stars 2014. 

Mannen er også høyt profilert i medieverden! Du har sikkert sett ham i et magasin eller på TV?

Så kjendisstatusen er høy når det gjelder omgangskretsen til denne fyren. Han kjenner de fleste og er med på det meste!

Men samtidig veldig ydmyk og langtifra kjepphøy! Som sagt, han er helt hærlig!Og hva med Rihanna's tweet etter å ha mottatt hans særegne diamant pinsett:


Så da sees vi, og da gleder jeg meg til å fortelle enda mer! For nå vil det skje mye spenndende! I Love It! :D

 

Nattapusser til alle ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trendstylisten

Trendstylisten

37, Drammen

Mote og make up har blitt en livsstil og jobb og jeg vil blogge om latest news innen fashion, styling og skjønnhet..og litt til! :)) <3

Kategorier

Arkiv

hits